22 september 2018
12:00

IFK Lidingö FK 13 blå

Referat: Hägersten SK Gul - IFK Lidingö FK 13 blå

Vi start med bra press och mycke kämpaglöd. Lidingö gör 1-0 efter ca 5min på en kontring tyvärr. Som dom inte va värda enligt mig. Men vi fortsätter kämpa och vi spelar bra. Vi gör då 1-1 och vi tar vårt ansvar på planen på allvar. Vi kämpar för varandra som ett lag. (Halvlek) 1-1. Vi går ut stark i andra halvlek då jag säger till grabbar att lägga i en växel till och att vi fortsätter göra samma bra jobb. Dom tar mig på allvar igen och dom gör det. Vi spelar fotboll på riktigt. Vi passar mycke och väggar enhel del. Tyvärr släpper en del spelare inte bollar i tid (när man ska passa) om man ska va petig och det ska vi träna på i veckan. Men vi kör riktigt bra och försvars spelet va grymt dom jobbade som ett lag och alla markera någon. Vi anfall bra och gör 2-1. Man ser glädje hos samtliga spelar i vårat lag och vi har fått motståndarlaget frustrerande. Dom känner att dom möter oss och dom kommer minas oss. Vi fortsätter pressa dom och vi ger allt fast vi börjar bli trötta. Det lönar sig snabbt och vi trycker in 3-1.